top of page

Kip curry salade

Ingrediënten

​

✓150 g        restjes kip

✓ 1           groene appel

✓ 1           lente-ui

✓ 2 el        mayonaise

✓ 2 el        magere natuuryoghurt,
              
ongesuikerd

✓ currypoeder

✓ kippenkruiden

✓ bladpeterselie

✓ peper

✓ zout

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5157.jpg

Bereidingswijze

1. Verhit de oven voor op 200°C.

Doe de restjes kip in een kom.


2. Snij de appel in kleine blokjes en

 

de lente-ui in fijne ringen.
 

3. Voeg dit toe aan de kip, samen met

de mayonaise en magere yoghurt.

 

4. Roer dit goed door elkaar.
 

5. Kruid naar eigen smaak af met

currypoeder, kippenkruiden, peper

 

en zout.
 

6. Werk af met wat bladpeterselie.

​

​

​

Enjoy!

​

​

​

Je kan me vinden in Veurne, Gent & online.

Blijf je graag op de hoogte over alle nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!

foodtofit@outlook.com

Tel: +32 491 52 8952

BTW BE 0751 804 240

RIZIV 5-63203-76-601

​

©2020 by Marthe Vandaele

​

bottom of page