top of page

Vistaco's

Voor 3 taco's

Ingrediënten

​

​

✓

✓ 300 g        kabeljauw

✓ 100 g        rucola

✓ 1            avocado

✓ 1/2          mango      

✓ 1/2          rode ui

✓​ 1            limoen

✓ komkommer

✓ kerstomaten

✓ 3            groente-of volkoren 
               wraps

✓ 150 g        Griekse yoghurt

✓ 2 el         zonnebloemolie 

✓ 1 tl         paprikapoeder

✓ 1 tl         cayennepeper

✓ peper

✓ zout

foto's recepten-5.png

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190°C.

​

 

2. Meng het paprikapoeder,

 

cayennepeper en de zonnebloemolie en

 

breng op smaak met peper en zout.

​

 

3. Snij de vis in blokjes en smeer in

 

met het specerijenmengsel. Besprenkel

 

er limoensap op naar smaak. Laat een

​

grill-of koekenpan goed heet worden

 

en bak de vis gaar.

​

 

4. Besprenkel de wrap met water en

 

plaats ze voor 10-20 seconden in je

 

magnetron. Hang vervolgens de wraps

 

voor 7 minuten in je ovenrooster tot

 

ze krokant zijn.

 

5. Snij de kerstomaten, komkommer,

 

avocado, en mango in blokjes. Snipper

 

de rode ui.

​

 

6. Plet de blokjes avocado met een

 

vork en voeg er de Griekse yoghurt en

 

rode ui aan toe. Pers een halve

 

limoen uit en voeg dit ook aan het

 

mengsel toe. Kruid naar smaak met

 

peper en zout.

​

 

7. Vul de bodem van de taco met

 

rucola, vervolgens de vis, avocado-

 

dip, mango, kerstomaten en komkommer.

​

bottom of page