Toast champignon
Voor 2 sneden
Ingrediënten (voor 2 sneden)
​
✓ 2 sneden bruin brood
✓ 2 takjes bladpeterselie
✓ 300 g champignons
(naar keuze)
✓ 1 el olijfolie
✓ 2 teentjes look
✓ 1/2 ui
✓ balsamicoazijn
✓ peper
✓ zout
​
​

Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een pan
en voeg hier een geraspt teentje
look en de ui aan toe.
​
2. Maak de champignons proper en
snij ze in grove stukken. Voeg ze
toe in de pan en kruid met peper en
zout. Bak de champignons goudbruin.
​
3. Toast intussen het brood. Snij
een teentje look in twee en wrijf
de aangesneden kant van de look
over het getoaste brood.
​
4. Leg de sneden brood op een bord
en verdeel de champignons over de
toast.
​
5. Werk af met wat bladpeterselie
en balsamicoazijn naar smaak.
​
​
Smakelijk!
​
​