top of page

Toast champignon

Voor 2 sneden

Ingrediënten (voor 2 sneden)

​

✓ 2 sneden    bruin brood

✓ 2 takjes    bladpeterselie

✓ 300 g       champignons 
              (naar keuze)

✓ 1 el        olijfolie

✓ 2 teentjes  look
✓ 1/2         ui

✓ balsamicoazijn
✓ peper
✓ zout

​

​

12.png

Bereidingswijze

1. Verhit de olijfolie in een pan

 

en voeg hier een geraspt teentje

 

look en de ui aan toe.

​

 

2. Maak de champignons proper en

 

snij ze in grove stukken. Voeg ze

 

toe in de pan en kruid met peper en

 

zout. Bak de champignons goudbruin.

​

 

3. Toast intussen het brood. Snij

 

een teentje look in twee en wrijf

 

de aangesneden kant van de look

 

over het getoaste brood.

​

 

4. Leg de sneden brood op een bord

 

en verdeel de champignons over de

 

toast.

​

 

5. Werk af met wat bladpeterselie

 

en balsamicoazijn naar smaak.

​

​

Smakelijk!

​

​

bottom of page