Ingrediënten
​
​
✓ 300 g parelcouscous
✓ 250 g kerstomaten
✓ 1 blokje groentebouillon
✓ 1 courgette
✓ 1 bol light mozzarella
✓ 8 sneetjes gandaham
✓ 2 eetlepels rode pesto
✓ gedroogde oregano
✓ zonnebloemolie
✓ peper
✓ zout
​
​
Bereidingswijze
-
Breng een grote pot water aan de
kook en verkruimel er het bouillonblokje boven.
-
Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking en giet af.
-
Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen, halveer de kerstomaten en snij de courgette in blokjes of schijfjes.
-
Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een grillpan. Grill de rode ui, kerstomaten en courgette. Kruid met gedroogde oregano, peper en zout toe en roerbak 4 – 5 minuten.
-
Meng 2 eetlepels rode pesto door de parelcouscous. Dit ingrediënt is niet bedoeld als saus, maar is enkel een toevoeging voor de smaak.
-
Voeg de gegrilde courgette, kerstomaten en rode ui toe aan de parelcouscous en schep goed om.
-
Garneer het gerecht met de light mozzarella en gandaham.