top of page

Geitenkaaspralines

Ingrediënten

​

1 rol geitenkaas (zonder vel)

handvol tijm

handvol granaatappelpitjes

handvol walnoten

​

feestelijke prikkertjes

​

TIP Maak de pralines niet te groot.

Geitenkaaspralines

Bereidingswijze

  • Snijd gelijke schijfjes van de geitenkaas. Rol de schijfjes tot bolletjes. Maak ze niet te groot.
     

  • Hak de walnoten fijn. Meng de walnoten met de tijm in een kom.
     

  • Rol de balletjes door de fijngehakte walnoten.
     

  • Rol de balletjes ten slotte door de granaatappelpitjes. Indien ze niet blijven kleven kan je ze er zacht opduwen. Werk af met een feestelijke prikker.

Je kan me vinden in Veurne, Gent & online.

Blijf je graag op de hoogte over alle nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!

foodtofit@outlook.com

Tel: +32 491 52 8952

BTW BE 0751 804 240

RIZIV 5-63203-76-601

​

©2020 by Marthe Vandaele

​

bottom of page