Flatbread met cashewspread
Choco smacks
Voor 100 g
Ingrediënten
✓ 100 g gepofte tarwe/spelt
✓ 2 eetlepels cacaopoeder
✓ 2 eetlepels vloeibare
margarine
✓ 2 eetlepels honing (tip)
✓ 60 g pecannoten
TIP Je kan gerust ook minder honing toevoegen. Afhankelijk van hoe zoet je de smacks wil.

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Voeg de vloeibare margarine toe aan
een steelpannetje en laat warm worden.
3. Voeg er het cacaopoeder en de honing
aan toe en roer goed door elkaar.
4. Hak de pecannoten grof en voeg toe
aan het mengsel.
5. Giet het chocolademengsel over de
gepofte tarwe/spelt en schep goed om
tot alles mooi is verdeeld.
6. Verspreid de mengeling over een met
bakpapier beklede bakplaat en plaats 10
minuten in de oven. Schep na 5 minuten
alles om.
7. Bewaar in een luchtdichte bokaal.
Serveer de snacks met yoghurt en fruit of met melk. Enjoy!