top of page
Taart met limoencrème
Ingrediënten
✓ 2 el chiazaad
✓ 4 el havervlokken
✓ 4 el gehakte walnoten
✓ 250 ml amandeldrink *
✓ 6 handjes diepvriesframbozen
✓ 1 handje blauwe bessen
✓ 8 eetlepels Skyr/magere yoghurt
* kan ook perfect met een melk
naar eigen keuze
Bereidingswijze
1. Doe de havervlokken met chiazaad en amandelmelk ‘s avonds in een kom en zet in de koelkast.
2. Haal de volgende ochtend de diepvriesframbozen uit en mix deze tot je een vloeibaar geheel hebt.
3. Verdeel een laagje van de havervlokken-chiapudding in de bokaal. Voeg als volgende laag 2 el frambozencoulis toe. Verdeel vervolgens 2 el magere yoghurt op de frambozencoulis.
4. Herhaal stap 3.
5. Top af met enkele blauwe bessen en frambozen.
Geniet!
bottom of page