Bloemkoolpizza

Voor 1 pizza

Ingrediënten

✓ 1           bloemkoolpizzabodem
              (Magioni)

✓ 70          tomatenpuree 

✓ 6           champignons

✓ 1 hand      kerstomaten

✓ 1/2 bol     light mozarella

✓ 1 hand      rucola

✓ peper

✓ zout

Bereidingswijze

1.  Verwarm de oven voor op 220°C.

 

2. Verdeel de tomatenpuree over de pizzabodem.

 

3. Snij de mozarella en champignons in schijfjes. Snij de kerstomaten in vier.

 

4. Verdeel de gesneden ingrediënten over de pizza.

 

5. Bak de pizza in 8-10 minuten af.

 

6. Werk af met rucola, peper en zout.

Smakelijk!

Blijf je graag op de hoogte over alle nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Je kan me vinden in de Ooststraat 3a te Veurne.

foodtofit@outlook.com

Tel: +32 491 52 8952

BTW BE 0751 804 240

RIZIV 5-63203-76-601

©2020 by Marthe Vandaele