top of page

Bloemkoolpizza

Voor 1 pizza

Ingrediënten

​

✓ 1           bloemkoolpizzabodem
              (Magioni)

✓ 70          tomatenpuree 

✓ 6           champignons

✓ 1 hand      kerstomaten

✓ 1/2 bol     light mozarella

✓ 1 hand      rucola

✓ peper

✓ zout

​

Bereidingswijze

1.  Verwarm de oven voor op 220°C.

​

 

2. Verdeel de tomatenpuree over de pizzabodem.

​

 

3. Snij de mozarella en champignons in schijfjes. Snij de kerstomaten in vier.

​

 

4. Verdeel de gesneden ingrediënten over de pizza.

​

 

5. Bak de pizza in 8-10 minuten af.

​

 

6. Werk af met rucola, peper en zout.

​

Smakelijk!

​

​

Je kan me vinden in Veurne, Gent & online.

Blijf je graag op de hoogte over alle nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!

foodtofit@outlook.com

Tel: +32 491 52 8952

BTW BE 0751 804 240

RIZIV 5-63203-76-601

​

©2020 by Marthe Vandaele

​

bottom of page