Flatbread met cashewspread
Appel-perencrumble
Ingrediënten
✓ 2 appels
✓ 2 peren
✓ 30g pecannoten
✓ 20 g veenbessen
✓ 130 g volkorenmeel
✓ 75 g havervlokken
✓ 3 el vloeibare margarine
✓ 3 el honing
✓ 2 el water
✓ kaneel

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Schil de appels en peren en snij
ze in middelgrote stukjes. Hak de
pecannoten en veenbessen grof.
3. Meng deze ingrediënten in een
kom en voeg kaneel naar eigen smaak
toe.
4. Neem vervolgens een andere kom
en meng hier het volkorenmeel en de
havermout in.
5. Voeg de honing, vloeibare
margarine en het water toe aan de
droge ingrediënten. Kneed dit
geheel tot er een crumble ontstaat.
6. Neem een kleine ovenschaal en
vet deze in met wat vloeibare
margarine.
7. Verdeel het appel-perenmengsel
over de ovenschaal. Vervolgens
verdeel je de crumble over het
appel-perenmengsel.
8. Bak dit geheel ongeveer 20
minuten af in de oven.
Geniet!