Appel-perencrumble
Ingrediënten
​
​
✓ 2 appels
✓ 2 peren
✓ 30g pecannoten
✓ 20 g veenbessen
✓ 130 g volkorenmeel
✓ 75 g havervlokken
✓ 3 el vloeibare margarine
✓ 3 el honing
✓ 2 el water
✓ kaneel
​

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
​
2. Schil de appels en peren en snij
ze in middelgrote stukjes. Hak de
pecannoten en veenbessen grof.
​
3. Meng deze ingrediënten in een
kom en voeg kaneel naar eigen smaak
toe.
​
4. Neem vervolgens een andere kom
en meng hier het volkorenmeel en de
havermout in.
​
5. Voeg de honing, vloeibare
margarine en het water toe aan de
droge ingrediënten. Kneed dit
geheel tot er een crumble ontstaat.
​
6. Neem een kleine ovenschaal en
vet deze in met wat vloeibare
margarine.
​
7. Verdeel het appel-perenmengsel
over de ovenschaal. Vervolgens
verdeel je de crumble over het
appel-perenmengsel.
​
8. Bak dit geheel ongeveer 20
minuten af in de oven.
​
Geniet!
​