top of page

Appel-perencrumble

Ingrediënten

​

​

✓ 2        appels

✓ 2        peren

✓ 30g      pecannoten

✓ 20 g     veenbessen

✓ 130 g    volkorenmeel

✓ 75 g     havervlokken

✓ 3 el     vloeibare margarine

✓ 3 el     honing

✓ 2 el     water

✓ kaneel

​

foto's recepten-3.png

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

​

2. Schil de appels en peren en snij

 

ze in middelgrote stukjes. Hak de

 

pecannoten en veenbessen grof.

​

3. Meng deze ingrediënten in een

 

kom en voeg kaneel naar eigen smaak

 

toe.

​

4. Neem vervolgens een andere kom

 

en meng hier het volkorenmeel en de

 

havermout in.

​

5. Voeg de honing, vloeibare

 

margarine en het water toe aan de

 

droge ingrediënten. Kneed dit

 

geheel tot er een crumble ontstaat.

​

6. Neem een kleine ovenschaal en

 

vet deze in met wat vloeibare

 

margarine.

​

7. Verdeel het appel-perenmengsel

 

over de ovenschaal. Vervolgens

 

verdeel je de crumble over het

 

appel-perenmengsel.

​

8. Bak dit geheel ongeveer 20

 

minuten af in de oven.

​

Geniet!

​

bottom of page