Toast champignon

Voor 2 sneden

Ingrediënten (voor 2 sneden)

✓ 2 sneden    bruin brood

✓ 2 takjes    bladpeterselie

✓ 300 g       champignons 
              (naar keuze)

✓ 1 el        olijfolie

✓ 2 teentjes  look
✓ 1/2         ui
✓ peper
✓ zout

12.png

Bereidingswijze

1. Verhit de olijfolie in een pan

 

en voeg hier een geraspt teentje

 

look en de ui aan toe.

 

2. Maak de champignons proper en

 

snij ze in grove stukken. Voeg ze

 

toe in de pan en kruid met peper en

 

zout. Bak de champignons goudbruin.

 

3. Toast intussen het brood. Snij

 

een teentje look in twee en wrijf

 

de aangesneden kant van de look

 

over het getoaste brood.

 

4. Leg de sneden brood op een bord

 

en verdeel de champignons over de

 

toast.

 

5. Werk af met wat bladpeterselie

 

en balsamicoazijn naar smaak.

Smakelijk!

Blijf je graag op de hoogte over alle nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Je kan me vinden in de Ooststraat 3a te Veurne.

foodtofit@outlook.com

Tel: +32 491 52 8952

BTW BE 0751 804 240

RIZIV 5-63203-76-601

©2020 by Marthe Vandaele